Bröllopsmenyer


Brons

 

Brudskål. 1 glas Kir Royal

Förälskade gratinerade tigerräkor med handskalade smögenräkor i en kryddig örtaioli. 1 glas Vina Collado Blanco 2009

Grillat franskt majskycklingbröst med saltbakad mandelpotatis samt vinkokt sparris och portvinsky. 2 glas Vina Collado Tinto 2009

Tahitivaniljglass i ljummen hjortronsoppa. 1 glas Pinot Gris Alsace.

Kaffe & avec

Bröllopstårta. 1 glas mousserande St Pierre

995:-

Silver

 

Brudskål. 1 glas Kir Royal prosecco

Rökt laxcarpaccio på savolax med västerbottenscrème och dillolja samt svarvade grönsaker och persiljerostade pumpakärnor. 1 glas Le Manoir Chablis Bourgogne.

Ryggbiff Donald Russel med örtig potatispuré serveras med bönor, syrad lök, knaprigt sidfläsk samt en vitvinsskysås. 2 glas Viconté Chateau Saint Pons.

Tranbärspannacotta med glöggkokta williamspäron. 1 glas Moscatel Muscat.

Kaffe & avec

Bröllopstårta. 1 glas mousserande St Pierre

1095:-

Guld 

 

Brudskål. 1 glas Kir Royal Môet Chandon

Löjromstoast på Kalixlöjrom, crème fraiche, rödlök och toastat bröd. 1 glas Trimbach Reisling.

Vitlökspäckad oxfilé provencale med smörstekta krispiga primörer och en musig madeirasky. 2 glas Conde de Valdemar Crianza 2008

Crème Catalana på kardemumma och mjölkchoklad. Serveras med bärconfit. 1 glas Sauternes.

Kaffe & avec

Bröllopstårta. 1 glas mousserande St Pierre.

1195:-